Удължават конкурса за МБАЛ, ако ни един от препитваните не събере нужния брой точки?
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 11 Януари 2013 | 15:38
Новината е изкоментирана: 15 пъти

Заявка да се придържа изцяло към утвърдените от местния парламент критерии за оценка на мераклиите за шеф на МБАЛ „Света Екатерина“ декларира председателят на конкурсната комисия Юлиян Семерджиев. В контраст с порива на колегата си юрист Тодор Ташев, днес шефът на сформираната за избора временна петчленка отказа да влиза в ролята на следовател и дири стари вини на явилите се в препитването кандидати.

„Достатъчно е налице да бъдат представени валидни документи и изпълнени заложените от ОбС условия за участие в конкурса“, категоричен бе Семерджиев. Пред читателите на DGPAZAR.eu той отказа да коментира досегашните професионални изяви и умения на единствените двама конкуренти за началническия пост в общинската многопрофилна болница.

„Като комисия ще изпълним поетия към Общинския съвет ангажимент, останалото е в компетенцията на други“, убеден в желанието да се придържа професионално към казуса е Юлиян Семерджиев.

Като един от 33-мата съветници в местния парламент, Семерджиев не изключи възможността нито д-р Здравко Наков, нито оспорващият мястото му Янко Кочев да не събере нужния брой точки, гарантиращ успех в надпреварата. Пред репортер на DGPAZAR.eu за подобен развой на събитията под сурдинка загатнаха и други представители на местната изпълнителна и законодателна власти. Така най-вероятно срокът за подаване на кандидатстващи документи ще бъде удължен, като междувременно се търси читав мениджър, готов да изведе болницата от финансовата и кадрова безпътица.

Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазен

© 2008-2022 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil