Търсят петима безработни за басейн “Химик” на прага на новия плувен сезон
Автор: Атанас САШКИН
Публикувана на: 10 Юни 2011 | 09:55
Готовност за оказване на спешна помощ на къпещите се при нужда се изисква от бъдещия спасител
Пет нови работни места за сезонна заетост разкриват от Общината във връзка с предстоящия старт на плувния сезон на димитровградския плувен басейн "Химик". Нужни са отговорник, спасител, касиер, работник по поддръжката и лекар.

За всяка една от длъжностите от администрацията на кмета са посочили конкретен набор изисквания. Да организира и ръководи водоснабдителната дейност на съоръжението, да го обезопасява и поддържа прилежащите части се очаква от кандидата за отговорник. Нужно е той да разполага със завършено средно образование. С подобен образователен ценз следва да е и бъдещият касиер. Той ще изпълнява функция на материално-отговорно лице, отчитащо паричните постъпления от търгуваните на входа билети.

Същевременно от спасителя се изисква постоянен мониторинг на плувната зона и непрекъсната готовност за оказване на помощ на къпещите се при нужда. Като гаранция за коректно изпълнение на тези си ангажименти от Общината очакват представяне на издаден от БЧК документ за правоспособност като воден спасител. Работата му ще е тясно свързана с тази на наетия на обекта лекар, който от своя страна поема отговорност за първоначалната медицинска помощ при възникване на непредвидими ситуации.

Поддръжка и ремонт на басейна през активния летен сезон се очаква от наетия работник по поддръжка. За разлика от предходните длъжности, за тази няма предварително заявена образователно-квалификационна степен, обясниха от Общината.

Молби, автобиографии и копия от изискваните документи вече се приемат на гише "Деловодство" на партерния етаж в сградата на димитровградското Кметство в срок до идната сряда, 15 юни. В делничните дни по-подробна информация мераклиите за петте вакантни длъжности могат да получат и на тел. (0391) 68 239.

Снимки – DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil