Юристът Гергана Кръстева оглави ОбС, свикват редовно заседание на 30 ноември
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 09 Ноември 2023 | 13:24

 

Юристът Гергана Кръстева оглави за трети пореден път димитровградския Общински съвет. Това стана в рамките на състоялото се днес тържествено заседание на органа на местно самоуправление.

За кандидатурата на Кръстева, предложена от ГЕРБ, гласуваха 20 от общо 33-мата съветници. 11 отдадоха предпочитание към издигнатата от „Алтернатива за гражданите“ Валентина Кунева, също юрист. Два от гласовете бяха разчетени от комисията по избора като недействителни.

„Днес изразихме нашето желание и обещание да работим в името и за благоденствието на жителите на Община Димитровград. Имам честта да изпълня тази клетва за пореден път и да изпълня това обещание“, бяха първите думи на новоизбрания председател на ОбС.

„Всеки един от нас е изключителен в своята област и различен като маниери, убеждения, светоглед. Но вярвам, че в този мандат ще работим в името на Димитровград. Вярвам, че ще забравим предизборните емоции и още в края на месеца ще демонстрираме волята за диалог, за да издигнем авторитета на ОбС“, изрази увереност Гергана Кръстева.

По време на конституирането на местния парламент всеки от 33-мата негови представители положи клетва (обща снимка на съветниците - във фотогалерията под материала - бел.ред.). А до встъпването в длъжност на Гергана Кръстева, председателстващ тържествената сесия бе Иван Евлогиев в качеството му на най-възрастен общински съветник.

Бел.ред.: Видеозапис на живото включване от днешната тържествена сесия на ОбС-Димитровград може да видит от нашана Фейсбук.страница ТУК и ТУК

Снимки © www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
НОВОИЗБРАНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
ПП ГЕРБ
1. Гергана Стефанова Кръстева
2. Кирчо Жеков Кирев
3. Божидар Петков Петков
4. Георги Петров Георгиев
5. Красимира Тенчева Илиева
6. Димитър Васков Витанов
7. Георги Ангелов Чанков
8. Божидар Величков Узунов
9. Галина Димитрова Чингарова
10. Митко Живков Желязков
11. Гроздан Стойков Грозев
12. Валентин Георгиев Христов
13. Добринка Ганева Димитрова
14. Атанаска Христова Иванова

Местна коалиция АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ
1. Стефан Димитров Димитров
2. Снежана Йорданова Ангелова
3. Иван Костов Евлогиев
4. Габриела Вениалинова Бушева
5. Антония Радева Филева
6. Мартин Христов Колев
7. Валентина Тодорова Кунева
8. Елена Иванова Тодорова

КОАЛИЦИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ
1. Калоян Дончев Добрев
2. Светослав Живков Господинов
3. Полина Любомирова Никитова
4. Деян Калоянов Димов

БСП ЗА БЪЛГАРИЯ
1. Пламен Минчев Панев
2. Сашо Вълков Спасов
3. Виолета Русева Желева

ЛЕВИЦАТА!
1. Донка Велчева Атанасова
2. Стоян Михалев Тюйлиев

ВЪЗРАЖДАНЕ
1. Венета Колева Стоянова
2. Атанас Петров Ангелов
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil