Проучват обществения интерес за безплатна подмяна на битовите кюмбета с екоотопление
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 11 Юли 2023 | 10:54
Информация колко от жителите на Димитровград и малките населени места от общината са склонни да участват в нов етап на програма за безплатна подмяна на старите домашни печки на твърдо гориво с екологично отопление започва да набира Община Димитровград. Данните са необходими във връзка с намерението на тукашната градска управа да участва в разработване на европроект за подобряване чистотата на въздуха от новия програмен период.
 
Както и при сега разработвания аналогичен проект, срещу старите домашни кюмбета ще се предоставят безплатно климатици и пелетни котли. 
 
От Общината посочват изрично, че участието в проучването цели установяване доколко има интерес от страна на гражданите. Едва след евентуалното стартиране на процедурата, ще се извърши набиране на кандидатстващи формуляри.
 
Въпреки това, за да има успеваемост, от Общината приканват заинтересованите да предоставят информация за намерение. Попълването има чисто информативен характер и не води до последващо обвързване за кандидатстване. 
 
Заявление за намерение всеки заинтересован може да получи на хартиен носител в сградата на Община Димитровград, бул. “Раковски” №15, Гише №1 „Деловодство“ всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа.  Попълнените заявления за намерение могат да се изпращат до 11 август 2023 г. като писма или да се оставят направо на същото гише, без да се завеждат официално. 
 
Заявления за проучването могат да бъдат изтеглени от следния хиперлинк: https://www.dimitrovgrad.bg/uploads/posts/2023/zayavlenie-za-namerenie-doc.docx
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil