Обявиха поръчка за доставка радиатори и отоплителни устройства на пелети
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 02 Юни 2023 | 10:52
 
Доставка на отоплителни устройства на пелети и радиатори обяви Община Димитровград. Поръчката е по финансиран по линия на европейската солидарност проект и цели замяна на печките на твърдо гориво с алтернативни форми на отопление.
 
Прогнозна стойност на обявената поръчка възлиза на 592 301 лева. С тези средства следва закупени да бъдат 161 уреди на пелети и 395 на брой радиатори. А също така и 161 информационни табели, съгласно приложена техническа спецификация.
 
Посочените количества отоплителни устройства са прогнозни и в тях може да настъпи промяна, уточняват от администрацията на кмета Иво Димов.
 
Доставката и монтажът на уредите ще се извършват в жилищни имоти на лица на територията на Димитровград и малките населени места от общината.
 
Крайният срок за получаване на оферти или на заявления за участие изтича на 28 юни т.г., уточняват от администрацията.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!

Hola

© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil