Актуални проблеми на общините дискутира Иво Димов на заседание на НСОРБ
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 26 Май 2023 | 12:33
 
Решение на проблемите с възстановяване на разходите за ДДС по дейностите, свързани с управление на отпадъците, търсят представителите на общините днес. Това става в рамките на провеждано работно заседание на Националното сдружение на общините в Република България, на което присъства и Иво Димов в качеството си и на негов зам.-председател.
 
В дневния ред на заседанието е предвидено и разглеждането на проект на Рамково споразумение между НСИ и НСОРБ. То касае данни от преброяването на статистиците и цели оптимизиране на процеса на управление на битовите отпадъци.
 
НСОРБ ще обсъжда и становища по законопроекта за насърчаване на електрическата мобилност. А също така за Закона за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията.
 
 

Hola

© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil