Арт-терапевт нужен за работа в Защитено жилище за лица с умствена изостаналост
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 24 Януари 2023 | 11:48
 
Позиция за Арт-терапевт за работа в Защитено жилище за лица с умствена изостаналост обяви Община Димитровград. На 8-часов работен ден търсен е кандидат със съответното висше образование в областта на социалните и хуманитарни науки. Условие е и наличие на познания в специфичната нормативна уредба, свързана с дейността, както и компютърна грамотност и свободна работа с „MS Word“. 
 
Заявление за кандидатстване; автобиография; копие от документи за съответната придобита образователна степен; документи, доказващи професионален опит и др., се приемат в срок до 17:00 ч. на 3 февруари т.г. Това става в сградата на Община Димитровград, партерен етаж, гише №1 „Деловодство” в запечатан, непрозрачен плик всеки работен ден от 8.30 до 17.00 часа.
 
Допълнителна информация заинтересованите могат да получат на тел. (0391) 68 299 и 0885/987 043.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil