Десет постоянни комисии се събират от днес по темите за първото ОбС-заседание за 2023-а
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 16 Януари 2023 | 11:31
 
Десет постоянни комисии, действащи към състава на димитровградския местен парламент, се събират за разискване на темите по първото за годината, януарско работно заседание на ОбС.
 
От 17 ч. днес, 16 януари, заседание е насрочено за членовете на “Икономическа политика и бюджет“. При същия начален час ще заседават и колегите им от „Култура, вероизповедания и средства за масова информация“, както и от „Търговия, общински пазари и тържища“, сочи предварително обявения график. Час по-късно следват заседания на „Транспорт и съобщения“.
 
Утре планувани са заседания на „Здравеопазване и социални дейности“, както и на „ТСУ, строителство и комунални дейности“. През половин час след това ще се съберат и колегите им от постоянните комисии „Аграрна политика и земеделие“, както и на „Европейски програми и опазване на околната среда“.
 
Последно в сряда, 18 януари, заседания ще проведат представителите на постоянните комисии „Законност и обществен ред“, както и на „Образование, младеж и спорт“, гласи предварително утвърденият график.
 
Тепърва предстои насрочена да бъде дата за провеждане на първото за 2023-а заседание на местния парламент. Припомняме, че след извършена в края на октомври, миналата година, промяна в устройствения правилник за работата на ОбС, отпадна изискването сесиите да се организират в последния четвъртък на месеца.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil