Общината търси изпълнители на дейности по подмяна на стари кюмбета с екоотопление
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 11 Януари 2023 | 15:47

 

Изпълнител на дейности по подмяна на стари кюмбета с нови екологични отоплителни устройства търси Община Димитровград. Обявената обществена поръчка е по финансирания преди време от ЕС проект, насочен към кандидатстващите тук домакинства. Той касае подобряване качеството на атмосферния въздух в Община Димитровград чрез замяна на замърсяващите печки на твърдо гориво с алтернативни форми на отопление.

От избрания в процедурата изпълнител се очаква и да извърши обследване на място – в съответните жилищни имоти на подалите кандидатстващи документи.

Срокът за получаване на оферти и заявления от фирмите за участие е 31 януари т.г. Същевременно от администрацията на кмета Иво Димов посочват, че прогнозната стойност на обявената обществена поръчка е 159 660 лева без включен ДДС.

Изискване към явяващите се в процедурата участници е през последните 3 години да са изпълнили поне една дейност с предмет, идентичен или сходен на обществената поръчка. Освен това следва да разполагат с внедрена система за управление на качеството, съответстващо на стандарт БДС EN ISO 9001 или еквивалентен стандарт.

Снимка © 2022, Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil