Академия за предприемачи набира и финансира начинаещи в бизнеса ентусиасти
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 23 Септември 2022 | 12:12
Академия за предприемачи набира начинаещи в бизнеса ентусиасти от Димитровград, Хасково и региона. До 17 октомври т.г. заинтересованите могат да подадат заявки за участие на е-mail: yavor@bcause.bg или на тел.: 02/987 1574, 981 1901, 988 0080; 0886?760 73. Впоследствие за участие в обученията ще бъдат избрани до 15 екипа. Три от тях накрая ще получат безвъзмездна финансова подкрепа за развиване на своите идеите в общ размер на 30 000 лева.
 
„Академия за местни предприемачи“ е обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес. Подходяща е за предприемачи, които сега започват своето бизнес-начинание и имат нужда да се развият. Това може да с производители, земеделци, търговциq читалища, нестопански организации, а също така училищни настоятелства с идея за стопанска дейност в полза на идеалните си цели.
 
Единственото изискване е бизнесът или идеята  да се осъществяват или да са насочени към областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Допустими са всякакъв предмет на дейност, с изключение на тютюнопроизводство.
 
Този и идния месец екип на Академията ще проведе информационни срещи. По време на тях заинтересованите могат да научат повече за инициативата и да подадат заявки за участие. Предвидени са и онлайн срещи за потенциалните кандидати, по време на които ще бъдат дадени отговори на много въпроси.
 
Най-добрите идеи ще спечелят правото на участие в Академията, където ще разработят бизнес-план. Ще се подготвят за прецентации пред жури, разпределящо наградите.
 
Обученията се провеждат в събота и неделя – ако условията не позволяват пътуване и обучения на живо, ще бъдат организирани онлайн. Участието е безплатно и разходите за пътни и настаняване по време на обученията , които ще се проведат в София (ноември-декември 2022 г.), ще бъдат покрити от организаторите.
 
Участието е безплатно, а записването става чрез попълване на формуляр за кандидатстване
на СЛЕДНИЯ ЛИНК.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil