Обществена поръчка за доставка на 1 100 т. цимент обяви Община Димитровград
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 02 Септември 2022 | 09:54
Новината е изкоментирана: 1 пъти
 
Обществена поръчка за 1 000 тона насипен цимент и такъв в 4 000 торби от по 25 килограма обяви Община Димитровград. Изискването е описаните строителни материали да са сертифицирани от акредитирани лица за контрол на качеството по БДС.
 
От Общината посочват, че посочените количества са прогнозни, като оттам не се ангажират да ги усвоят в пълен обем. Уговорката е, че строителните материали ще бъдат доставяни по текущи заявки по двугодишен договор, сключен с избрания доставчик.
 
Количествата цимент са за нуждите на общинското предприятие „Благоустрояване“, поясняват от тукашната градска управа. А прогнозната стойност на обществената поръчка възлиза на 166 800 лева без включен ДДС.
 
Срокът за получаване на оферти и заявления за участие е до 12 септември т.г., включително.
 
Снимки © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!

Hola

© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil