Търсят медицинска сестра и завеждащ здравен кабинет в детска градина
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 22 Октомври 2021 | 13:11
Медицинска сестра и завеждащ здравен кабинет в детска градина търси Община Димитровград. Кандидатите за двете вакантни длъжности ще се избират по документи, съобщават от администрацията на кмета Иво Димов.
 
Позицията за медицинска сестра е постоянна и е в яслена група към Детска градина №4 „Пролет”. В подбора за вакантното място могат да участват лица с квалификация медицинска сестра, фелдшер или акушерка. 
 
Позицията за завеждащ здравен кабинет е в Детска градина №1 „Роза”. Допускани в надпреварата ще бъдат лекари, медицински сестри, фелдшери или акушерка. Условие е да имат и поне тригодишен професионален опит, както и членството в Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи.
 
И за двете позиции заявления се подават до 12 ч. на 29 октомври т.г. в Деловодството на Община Димитровград, гише №1, първи етаж, Общинска администрация, бул. „Раковски” №15. Към заявлението се прилага автобиография, копие от диплома за завършено образование, копие от трудова книжка (документ, доказващ стаж по специалността - ако има такъв) и документ, доказващ членството в Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи.
 
Допълнителна информация заинтересованите могат да получат на тел. (0391) 68 299.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!

© 2008-2022 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil