Четири постоянни комисии заседават днес по проектотемите за юлското заседание на ОбС
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 20 Юли 2021 | 16:05

Четири постоянни комисии, действащи към състава на димитровградския местен парламент, се събират днес за разискване на темите по предстоящото, юлско работно заседание на ОбС.

От 17 ч. заседание е насрочено за членовете на “Здравеопазване и социални дейности“. При същия начален час ще заседават и колегите им от „ТСУ, строителство и комунални дейности“, сочи предварително обявения график. Следват заседания на „Аграрна политика и земеделие“, както и на „Европейски програми и опазване на околната среда и водите“.

Вчера среща проведоха членовете на постоянните комисии „Икономическа политика и бюджет“, „Култура, вероизповедания и  средства за масова информация“, както и „Транспорт и съобщения“ и „Търговия, общински пазари и тържища“.

За утре планувани са заседания на „Законност и обществен ред“, както и на „Образование, младеж и спорт“.
 
Съобразно действащия вътрешен Правилник за организацията на дейността на местния парламент, следващото редовно работно заседание на ОбС следва да се състои на 29 юли. Извън чрезвичайните ситуации, общинарите се събират всеки последен четвъртък на месеца. Това правило се запази и след последната актуализация на правилника, регламентиращ организацията и дейността на тукашния законодателен орган.

Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2021 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil