"Често задавани въпроси и отговори" пусна като опция Общината в услуга на гражданите
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 08 Февруари 2021 | 09:35
"Често задавани въпроси и отговори" пусна като опция на официалния си уебсайт Община Димитровград в услуга на гражданите. Панелът е нов и се намира в секция „Услуги”, където могат да бъде намерена информацията, чрез която гражданите бързо да се ориентират към коя от институциите да се насочат и какви действия да предприемат за решаването им. В платформата могат да бъдат открити и отговори на най-често задавани въпроси във връзка с дейността на Община Димитровград като:
 
- Какви са условията и какви документи трябва да подадем за кандидатстване за парична помощ за ин витро процедури?
 
- Как мога да кандидатствам за услугата „Асистентска подкрепа”?
 
- Мога ли да получа помощ в дома си по някоя програма или проект на общината?
 
- Къде мога да подам документи за настаняване в старчески дом?  
 
- Какви са условията и къде мога да кандидатствам за еднократна помощ от общината?
 
- Ведомостите на кои предприятия се съхраняват в Община Димитровград - Архив?
 
- Необходими документи за изваждане на образец УП-2 или УП-3?
 
- Мога ли да направя електронна справка за дължимите данъци и такси към Община Димитровград?
 
- Мога ли да се освободя от такса за битови отпадъци /ТБО/ при условие, че не живея в имота си, находящ се на територията на Община Димитровград?
 
- Ползвам ли отстъпка при предплащане на данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци за имоти на територията на Община Димитровград?
 
…и други.
 
С разширяването на опциите в платформата на сайта, Oбщина Димитровград подобрява информираността на гражданите относно административната дейност и обслужване с цел по-ефективното взаимодействие с тях.
 
В случай, че не намерите необходимата информация, такава можете да получите и като изпратите запитванията си на имейл: obshtina@dimitrovgrad.bg
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil