EVN съветва: Използвайте онлайн и дистанционните услуги на компанията
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 03 Декември 2020 | 12:14
Новината е изкоментирана: 1 пъти
Да ползват онлайн и дистанционните начини за обслужване в условията на пандемия, съветват своите клиенти от EVN България. По този начин могат да се елиминира необходимостта от лично посещение в касовите салони. От EVN уверяват, че офисите регулярно се почистват с дезинфектанти и почистващи препарати, но основна предпазна мярка е избягване на струпване на множество хора. 
 
На първо място компанията призовава да се ползват безкасовите начини за плащане на консумирана електро- и топлоенергия 
Плащане през интернет страницата www.evn.bg през платформата „ЕVN Онлайн плюс“. Всеки регистриран клиент има архив за своите фактури за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите на фактурите по месеци. 
Директен дебит
Е-банкиране
Epay.bg
Transcard.bg
Банкомат 
Всички кеш терминали в страната.
 
EVN България предлага и безплатни известия по SMS/имейл с информация за: 
ежемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане. Известието се получава всеки месец.
предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването.
 
SMS известията са безплатни за всички битови клиенти на EVN България без значение на ползвания от тях мобилен оператор. Регистрацията се извършва бързо и лесно онлайн на: 
https://www.evn.bg/Home/SMS-email-notification.aspx
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2021 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil