Преподавател “4 в 1” търси местно школо, в съседно Хасково – инженери и консултанти
Автор: Соня ВАСИЛЕВА
Публикувана на: 16 Октомври 2010 | 12:24
Занятия по география, икономика, етика, право и “Свят и личност” следва да води одобрения педагог
Всестранно развит в професионално отношение преподавател търси на прага на новата работна седмица едно от училищата в Димитровград. Вакантното място е заявено в местната Дирекция "Бюро по труда" и очаква кандидати да го заемат. Според описанието, бъдещият универсален педагог следва да съвместява учебните занятия по география, икономика, етика, право и "Свят и личност". За целта изискване към мераклиите е да имат завършено висше образование със специалност "География и история", сочи справката на DGPAZAR.eu в актуалния листинг на трудовите посредници.

Общо 39 са вакантните работни места, обявени при специалистите в търсене на препитание. Обичайно за Димитровград за поредна седмица най-търсени остават заетите в шивашката промишленост. За оператори на права машина и оверлог са вписани 15 позиции. Две са предложенията за шивачи на изделия от трико, по едно – за крояч и окачествител.

Офертите за висшисти се заключават в намирането на подходящи титуляри за главен счетоводител и ветеринарен лекар. За строителството са заявени кранист, осем бетонджии, двама арматуристи и още толкова общи работници. Актуалните предложения на посредниците от Бюрото по труда се изчерпват с двама електромонтьора с поне 3-годишен стаж и двама готвачи.

Междувременно 78 са вакантните работни места в съседно Хасково. В тамошното представителство на Агенцията по заетостта са вписани позиции за машинен инженер, главен счетоводител, кредитни консултанти, продавачи в хранителен магазин, заварчици, стругари, багерист, охранители и касиери.

По-подробна информация за обявените за Димитровград оферти може да получите в тукашната Дирекция "Бюро по труда", намираща се на пл. "България" №1 (северно крило), тел. 0391/6 20 12. За предложенията в областния град може да разберете повече на адрес: Хасково, площад "Градска болница" №3, тел. (038) 60 72 07.
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil