Стефан Димитров: „Ние, местните заедно ще работим за решаване на проблемите!“
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 04 Март 2017 | 19:51
Новината е изкоментирана: 2 пъти
 
„Няма да си позволя да говоря за „ляво“ и „дясно“, а само за това как да се променят нещата. Защото в България, за съжаление, и лявото, и дясното имат своите грешки. Лошото е, че действията, които извършват политическите партии, винаги се свързват с едно – че гласът на избирателите е равен на пари!“.
 
С тези думи водачът в кандидат-депутатската листа на Коалиция „Реформаторски блок - „Глас народен“ за 29-и Хасковски многомандатен избирателен район Стефан Димитров се обърна към стеклото се за официалното представяне на листата множество. Сред останалите номинирани за място в бъдещото Народно събрание Димитров се зарече: „Ние сме местни и заедно ще работим за решаване на проблемите!“.
 
„Малко са хората, които имат куража да защитават своите ценности, своите виждания за България. Много са онези, които искат да я напуснат. И мога да кажа ,че не са лоши хора. Напротив, видели са, че в България политиците ги забравят. Създават политики за София. Забравят дори къде се намира Хасково. Вярно е - имаме една магистрала. И това е гордостта на едно правителство. Това, което липсва обаче, е отношението към хората. Тези тук, млади хора, с които сме заедно в листата на народа, имат една визия, една цел. А тя е, че оставайки тук, те ще се борят срещу онези, които не искат промяната!“, декларира готовност Стефан Димитров.
 
„Тази година победата е с №21. В листата има разнообразие, което не винаги води до единомислие. Но, в крайна сметка, в спора се ражда истината“, обърна се към множеството юристът Тодор Ташев, шести в листата на „Реформаторски блок - „Глас народен“.
 
„Чрез „Да за Димитровград“ десет години сме постоянни в отстояване на целите си. Преследваме идеала, че зад всяка правна норма стои човешка съдба. Това означава, че всяка правна норма трябва да е обърната към хората. И ние ще се борим за това!“, изрази решимост Ташев, който бе един от изявените общинари в предходния димитровградски местен парламент. 
 
„Когато ви питат защо да гласуваме за №21, отговорете им за да не се промени цената на водата! За да забраним на банките да вадят изпълнителни листове, без да има дело. Гласувайте за №21, за да не може арбитражен съд да осъди Общината и след това решението да не подлежи на обжалване! Гласувайте за нас, защото нашите действие са в защита само на вашите интереси!“, призова още юристът.
 
„Чувствам всеки като близък до сърцето си приятел, който застава на вярната, дясна страна. За 27 години успяха да ни внушат, че е без значение дали се гласува „за ляво“ или „за дясно“. Напротив, има! Независимо дали го разбираме, дясно и ляво съществуват, както два полюса са! На десния несъмнено сме ние. Но какво означава това? Означава, че някои по формула сме създадени да генерираме работни места, да осигуряваме поминък и търсим просперитета. За всички нас в листата това е основен приоритет, усещане за живот и смисъл! Дясната идея я знаем всички ние, които плащаме данъци и заплати. Вярвам, че на правилната, дясна посока стоим не само заради убежденията си, но и заради историческите си обязаности. И тъй като сме във време на пости, бих казал, че дясната е най-правилната религия. Защото Господ е казал „Ако имаш две ризи, дай едната на ближния!“. Щеше да е ляво, ако бе казал вземи от ближния си!“, перифразира Диан Бояджиев, областен председател на „България на гражданите“, популярното Христово учение.
 
Гости на представянето бяха и останалите областни председатели на партиите, формиращи Коалицията. Сред тях личаха още регионалните лидери на „Глас народен“ Ицо Христов и на БЗНС Ангел Хаджиангелов, които също са част от 16-членната листа. Пред множеството застанаха и Божидар Боев от структурата на Българска нова демокрация, третата в кандидат-депутатската подредба Светла Василева, както и уважаваният хасковски юрист и областен председател на СДС Димо Стоянов.
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 
Снимки © www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
КОЙ КОЙ Е В ХАСКОВСКАТА ЛИСТА
Водач на листата на "Реформаторски блок - "Глас народен" за 29-и Хасковски многомандатен избирателен район е Стефан Димитров, кмет на Димитровград в мандат 2007-2011 и председател на ОбС в периода 2011-2015. Настоящ председател на сесийната група на "Да за Димитровград".

Второ място в листата заема известния хасковски адвокат и лидер на областната структура на СДС Димо Стоянов. На трето се нарежда магистър-филологът Светла Георгиева, която преподава в харманлийското СОУ "Неофит Рилски”. Четвърта в подредбата е икономистът и областен председател на БЗНС Ангел Хаджиангелов. Пети е младият магистър по приложна психология Божидар Боев.

Адвокатът и бивш димитровградски общински съветник Тодор Ташев е шести сред кандидатите. Под номер седем в листата застава Тенчо Тенев (ДБГ) от Харманли, който е завършил пловдивския Аграрен университет, специалност „Европейски експерт по земеделие и селски райони”. Настоящият кмет на с. Каснаково Тодор Атанасов е осми. Девето място е за свиленградчанката Анка Косева (БНД), а десетото - за хасковлията Ицо Христов („Глас народен”).

Следват историкът от Симеоновград Теодора Гандева-Дочева, кметът на Узунджово Деян Ванчев, Дима Георгиева (БЗНС), Димитър Димитров, който има опит в държавната администрация и в частния сектор. Петнадесета е Радостина Минева, ангажирана в частния сектор. На финалното място, шестнадесето място е преподавателят по история и география Зарко Запрянов.
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil