В открита процедура търсят изпълнител на дейности по сметосъбиране и снегопочистване
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 06 Ноември 2018 | 15:51
 
Открита процедура за сметосъбиране и сметоизвозване, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване обяви тукашната градска управа. Тя обхваща регулационните граници и урбанизираната територия в град Меричлери, както и в 25 села в Община Димитровград. А също така на кварталите „Марийно”, „Вулкан”, „Черноконево”, „Изток” и „Габера”. Включени са и търговски и индустриални зони по общинската и републиканска пътна мрежа на територията на Общината. 
 
В откритата процедура попада и зимното поддържане и снегопочистване в горепосочените димитровградски квартали -„Марийно”, „Вулкан”, „Черноконево”, „Изток” и „Габера”, поясняват от общинската управа.
 
По-рано тази година стартира и процедура за урбанизираната територия на север от жп-линиите, разделящи Димитровград на две, припомня DGPAZAR.eu. Предвидените дейности по нея включваха сметосъбиране и сметоизвозване на твърди битови отпадъци в количество около 6 000 тона. А също така поддържане чистотата на териториите за обществено ползване – около 160 дка улични и тротоарни площи, като прогнозно заложени бяха 5,72 млн. лева без включен ДДС. 
 
Прогнозната стойност по настоящата поръчка възлиза на 3,3 млн. лева, като кандидатстващи оферти ще се приемат до 17 часа на 5 декември т.г. Предложенията ще бъдат отворени ден по-късно, уточняват от администрацията на кмета Иво Димов. 
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2020 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil