19 приза раздаде КРИБ-Хасково в годишните награди за Социално отговорна компания
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 28 Май 2018 | 17:00
 
Общо 19 приза раздаде днес Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) по време на тазгодишното издание на учредените в Хасковска област награди за „Социално отговорна компания - партньор на община”. Сред почетените компании и организации бе и „Язаки-България“. На нея присъдена бе една от общо трите специални награди – за Инвеститор в човешки капитал.  От името на дружеството по време на състоялата се днес в Хасково официална церемония наградата получи Радка Стойкова, ръководител отдел „Подбор на персонала“ в димитровградското производствено предприятие. Грамотата бе връчена от министъра на околната среда и водите Нено Димов, който бе сред официално поканените гости.
 
Втората специална награда бе присъдена на Природозащитен център „Източни Родопи“. Тя е за Социално отговорна компания, утвърждаваща Община Маджарово като природозащитен център. Третата награда отиде при кмета на Община Минерални бани  Мюмюн Искендер, спомогнал за разгръщането на населеното място като балкански център за балнеотуризъм. 
 
Ежегодно КРИБ раздава специални награди като жест към целенасочената и последователна социална политика на компании от Хасковска област, припомни днес председателят на хасковската структура на организацията Стефан Димитров, който е и учредител на наградите. В ролята си на домакин Димитров приветства десетките официални гости. Освен министъра на екологията, сред тях бе и зам.-председателя на Управителния съвет на КРИБ проф. Николай Вълканов, генералният консул на България в Одрин Васил Вълчев, зам.-областният управител на Хасково Здравка Стефанова. А също така старши икономистът в Института за пазарна икономика Петър Ганев, както и Георги Стоев – мениджър в Изследователска и консултантска компания „Индъстри Уоч“. Церемонията бе проследена и от кметовете на Хасково, Минерални бани, Ивайловград и Маджарово.
 
Съобразно номинациите на Община Хасково, днес грамоти получиха „Каменица“ АД, „ПИМ“ ООД, „ТИМС“ ЕООД, „Родина Хасково“ АД, „Акционерно дружество „АБ“ и „Нолев“ ЕООД.
 
Изборът на Община Маджарово бе за развиващия на тяхна територия Природозащитен център „Източни Родопи“, работещ активно за опазване и популяризиране на уникалното биоразнообразие в района.   
 
Почетени в днешната церемония бяха и упражняващите дейността си на територията на Община Свиленград фирми „Жанет Свиленград” и „Саневиан“. Други седем на свой ред номинира Община Минерални бани. Това са „МК Стройконсулт“, „Зорница 2001“, ЕТ „Данаилов“, СБР „Айлин ЕООД“, ЕТ „Дева-Даниела Георгиева“, ЕТ „Яман-Салим Таиров“ и „Ювента“.
 
Снимки © www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2020 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil