Без мераклии за кафенето на Спортна зала, предстои трети опит за отдаване под наем
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 20 Април 2018 | 16:23
 
Без проявен от страна на бизнеса интерес остава помещение над централния вход на димитровградската Спортна зала „Младост“, отредено за кафене. Заедно с десетки други обекта, завчера тукашната градска управа проведе втори пореден търг за отдаването му под наем. В уречения ден и час, обаче, ни един не се яви с желание да инвестира в разработване на обособените 90 квадратни метра като атрактивното „висящо“ кафене. 
 
Още преди стартиране на първата процедура за отдаване под наем имаше няколко запитвания, потвърди за наличие на интерес Теодора Стоянова, началник на кметската дирекция "Общинска собственост, стопанска дейност, сигурност и отбранително-мобилизационна подготовка”. По думите й, впоследствие ни един не е изявил желание да се яви в обявеното от администрацията наддаване. Така след два неуспешни опита, третият пореден ще е през идния месец, уточняват от администрацията на кмета Иво Димов. Съобразно подготвеното обявление, наддаването ще се състои от 10 часа на 18 май.
 
Първоначално обявената годишна наемна цена за стопанисване на 90-те кдвадратни метра бе 2 765 лева, без включен ДДС. И в майския търг тя остава непроменена. Тръжна документация в размер на 36 лв. с ДДС заинтересованите могат да закупят от 2 до 17 май на гише №4 в сградата на Община Димитровград. Пак там, в същия промеждутък от време, следва платени да бъдат и 500 лева депозит за участие.
 
В делнични дни допълнителна информация за търга може да бъде получена и на тел. (0391) 68 277.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
ДЕСЕТКИ ДРУГИ ИМОТИ ОТДАВА ПОД НАЕМ ОБЩИНАТА
Община Димитровград обявява и десетки други имоти за отдаване под наем. Сред тях са 350 кв.м бивша столова в сградата на ПМГ „Иван Вазов“ за производствена дейност, различни по квадратура офиси в административната сграда на димитровградския бул. „Трети март“ №1.

Включени в тръжната процедура са и терени за поставяне на временни преместваеми съоръжения на различни места в града и малките населени места от общината, както и общински земеделски земи, сочи справката на DGPAZAR.eu.
© 2008-2019 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil