Отдават дългосрочно пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 08 Февруари 2017 | 09:44
 
Пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд се отдават под наем в Димитровград. Заявления в срок до 10 март вече се приемат на партерния етаж на Общинска администрация, гише №4.
 
От предложението могат да се възползват собственици на животновъдни обекти с пасищни селскостопански животни, поясняват от тукашната градска управа. Изискването е да са регистрирани по надлежния ред в Интегрираната информационна система на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).
 
Площите се отдават за срок от 7 години, като преди това заинтересованите следва да попълнят заявление по образец. Към него се изисква да приложат и набор документи. Сред тях - опис на видовете и броя пасищни селскостопански животни, отглеждани в животновъден обект, както и приложена декларация за липса на данъчни задължения. Нужна е и актуална справка от Интегрираната информационна система на БАБХ.
 
В делнични дни повече информация заинтересованите могат да получат на тел. (0391) 68 275. А заявление по образец, декларация и приложения, както и списък на свободните пасища и мери може да изтеглите ОТТУК!
 
Снимки © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2020 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil